Bit aldrig mer på naglarna | NATTI FROM HELL - VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

NATTI FROM HELL – VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

Annons

Bit aldrig mer på naglarna

Här är mina tips som kan få dig att sluta bita på dina naglar för alltid.

Hejsan, jag får inte sällan frågor om hur man blir kvitt nagelbitandet så jag tänkte dela med mig av mina tips som har hjälpt mina vänner.

Precis som när man löser alla andra problem måste man först ta reda på orsaken. I de flesta fall brukar det vara så att man har något som sticker ut som man vill “reparera” genom att bita bort det vilket resulterar i att man får flera flisor som sticker ut. Naglarna skivar ofta sig då också. Grattis, du verkar vara beroende att laga dina naglar efter att du har sabbat dem, men du sabbar dem bara ännu mer!

Köp en nagelfil och börja fila naglarna varje dag i stället tills allt skadat vuxit bort. Sen kan du låta dina naglar växa igen.

Om du slutat bita på dem och de går sönder ändå kan det bero på att du har svaga och tunna naglar, som jag. Vi har jättesvårt att få långa naglar. Du har lyckats bita på dem, men om du vill ha dem långa måste du tyvärr förlänga dem med konstmaterial. Du behöver inte ens förlänga, om du har akryl/gelé på dina naglar skyddas dem och då kan du lyckas spara ut dem utan att de går sönder.

Jag har flera tips ni kan hitta i mitt nagelarkiv.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Daniel Reuter

  Hej Natti,

  Du ska veta att det är skillnad på självförtroende och högmod. Din självkänsla ligger förmodligen lika mycket i botten som alla “avundsjuka” människor där ute som gillar att attackera dig. När du växer upp någon dag så kommer du att titta tillbaka och förstå hur din attityd inte bidrog med något sunt här i livet.
  Som kille så ser jag väldigt lite hos dig som jag finner attraktivt. Utseende gör inte allt. Du kommer inte att kunna leva på ditt utseende om 20-30 år. Däremot så kan du leva på en väl uppbyggd värdegrund och attityd, kunskap, erfarenhet osv osv. Det arbetet måste börja nu. Tänk dig någon med ditt utseende, men med en riktigt schysst attityd och som kunde tillföra människor kunskap och lycka. Du skulle bli avgudad. Inte hatad.

  Njuter du av hat? Gillar du konflikter? Gillar du att titta på dig själv i spegeln? Tycker du om uppmärksamhet?

  Om svaret är ja på dessa frågor så glöm vad jag skrev.
  Tack för mig!

  Med vänlig hälsning
  Danne

Annons
stats