Bokad bord och restaurang och svar till blåsta elvaåringar | NATTI FROM HELL - VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

NATTI FROM HELL – VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

Annons

Bokad bord och restaurang och svar till blåsta elvaåringar

Tjo!

Igår uppdaterade jag inte så mycket för att jag höll på att boka en del grejer i Kina. Det viktigaste var nog ändå matställen, det är väldigt mycket folk i Kina som ni vet så det är stor risk att allt kommer vara fullsatt.

Sen var det några omogna som skulle kommentera att jag inte var värd att åka till Kina. Men sluta fjanta er! Ni vet att den som har pengar är värd att göra vad fan den vill! Bara för att ni inte reser varannan månad. Haha, töntigt!t

Sen fattar jag inte varför ni ska slänga ur er “taskiga” saker när jag inte gjort er något, ni vet ju att jag inte hade skrivit taskiga saker till er om inte ni börjat.

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anti Natti teamet(ANT)

    Hejsan Natti!
    Vi är faktiskt inte elva år vi är 13. Vi står faktiskt kvar med våran åsikt du borde inte åka. Åk dit ner i stället.:) dumsugermfettmochmdinmbloggmsugemmenmsnyggamnaglar.:)

Annons
stats