Kom igen! Du har inte gått ner i vikt -.- | NATTI FROM HELL - VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

NATTI FROM HELL – VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

Annons

Kom igen! Du har inte gått ner i vikt -.-

Tja, nu ska jag vara lite dtryg igen… Men jag känner att folk måste lära sig nåt, även hur man gör rätt.

Jag såg just en facebookupdate där en tjej är stolt över att ha gått ner 2 kg på en vecka. HAHA, patetiskt! Jag kan gå ner hela TRE kilo på en kvart, om ni hänger med i svängarna. Tyvärr måste jag säga att det tar lite längre tid än två veckor att tappa några kilo på riktigt. Jag gick ner tio kilo på ca två månader, mina första 5 kilo försvann nästan omgående, resten gick mycket långsamt.

Aja, tjejen, om du läser detta kan jag bara säga GRATTIS, när du ätit en middag på ca 2kg kommer du inte väga två kilo mindre längre. Om du  är en BANTANDE 11åring är du fanimej sjuk i huvet! Små flickor ska endast banta om  ni är ohälsosamt feta.

Fyfan, ät kakor och var glad.

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Möll

    Två kilo på en vecka är en rätt bra viktnesgång, speciellt om man kan hålla uppe den farten i några veckor. Du gick ner 10 kg på 2 månader? Då snittade ju du inte 2 kg/vecka, snarare 1… och dessutom, vem äter en middag på 2 kg?! Detta inlägget är ju helt bisarrt. Hur gammal är du egentligen?

  2. Sofia

    “ät kakor och var glad” det är bra Natti, rätt inställning asså! Älskar din blogg förresten, du är för go! <3

Annons
stats