Läskigt | NATTI FROM HELL - VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

NATTI FROM HELL – VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

Annons

Läskigt

Tjo!

När jag kom hem blev jag JÄTTERÄDD! Jag hade precis varit och handlat och allt kändes okej men helt plötsligt ökar min puls jag blir yr och känner mig nästan spyfärdig. Svimmfärdig kanske jag menar. Jag trodde jag skulle kollapsa. Jag drack ett glas vatten och lade mig snabbt ner på golvet. I skrivande stund darrar jag fortfarande om mina armar *svårt att skriva* wooh, jag hoppas att lite mat hjälper!

Om ni nån gång känner att ni är helt borta eller liknande, LÄGG ER NER! Det spelar ingen roll om ni är utomhus och om folk kommer titta snett eller om ni är hemma som i mitt fall. Bara gör det innan det sker automatiskt!

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Jag blir sån när jag får blodsockerfall, det bästa är att typ dricka ett stort glas mjölk, ta en sockerbit eller något med socker i 🙂

 2. Johanna

  Hej, det lat som att du fick en angestattack/anxiety attack, supervanligt men otrevligt. Nar jag far dem borjar jag promenera (gar ut ur butiker/motesrum) andas och stalla fragor till mig sjalv som, “vad ar jag radd for, varfor mar jag illa, vad far into handa etc, tills illamaendet sjunker undan och orsaken till min angest ar tydlig. Men alla ar vi olika. 🙂 kram pa dig och lycka till!

 3. Marcus

  Yep, jag snickrade och råkade hugga mig själv med kniv så blodet forsade. Jag tänkte: “håller jag på att svimma? Jag brukar väl inte svimma?” Tur att jag la mig ner annars hade jag fallit och troligen slagit huvudet hårt.

 4. Louise

  Hej, jag bara undrar varför det kommer upp en asläskig typ tjej när man söker på nattifromhell.com ? det felet har jag nu gjort jättemånga gånger, och det är lika läskigt varje gång? vet du något om detta, har du gjort det? 🙂

Annons
stats