på arlanda | NATTI FROM HELL - VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

NATTI FROM HELL – VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

Annons

på arlanda

20120525_172203
Sitter just nu på Arlanda flygplats och väntar på planet till Kina. Självklart ska jag ha en massa sötsaker.
20120525_172550

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. peppe

  Hej,snälla uppdatera jag har så jävla tråkigt om inte jag får se på dina fina inlägg kommer jag dööööööööö

 2. maria

  Visa snälla inte den där djävulens tecken med din header. Och det som ingen verkar ha förstått är att Djävulen Hatar oss människor eftersom han hatar allt som Gud och Jesus skapat. Då undrar jag att varför stödjer du någon som hatar dig och mig och oss Alla människor?

  Så berätta gärna vidare att det betyder det.

  Jesus och hans pappa Gud=Älskar oss människor.

  Djävulen=Hatar oss människor, han hatar Jesus och Han hatar Gud.
  Du Natti är älskad mycket av Jesus och Gud nu och evight. Du är en vacker och bra tjej. Du är värd mer än att ha en djävul på dig som ändå vill inte dig väl. Gör av med honom nu. du kommer märka skillnad.

  Läs gärna i dessa två bloggar om varför det är så och varför vi alla människor behöver Jesus i sitt liv.
  http://sjungandeaposteln.blogspot.se
  http://apg29.se
   
  Kram från maria
  /maria

 3. Elin

  Snälla hör av dig!! älskar dig fö du e mycket snällare nu!!! min Idol <3<3 älskar dig natti <3<3 vill sååååå gärna träffa dig men bor ej i svergie :,c
   

 4. Mimmi

  Jag fattar verkligen inte vad folk jiddrar om, de i dina kommentarsfält då dom skriver långa “moraliska” meddelanden, då dom säger att du har en elak attityd bla bla bla. 
  Du går begår ju inga personangrepp iallfall som de som kommenterargör. jag blir så sjukt trött av att läsa dina kommentarer, jag fattar inte hur du står ut. visst kan jag tycka att du ibland har lite fuckade åsikter men du är ju aldrig elak eller en mobbare eller vad fan. jag tappar rent ut av tron på mänskligheten så jag läser kommentarer på din blogg. 
  tack för en intressant blogg, gör gärna fler videoinlägg och åsiktsinlägg.

 5. John

  det här är helt off topic men efter att ha följt din blogg och spec din videoblogg ett tag så måste jag säga att du har väldigt satanistiska åsikter, du borde verkligen kolla in den ideologin inget illa menat men det känns som din grej.
  förutom drykan av satan (vilket är extremt fånigt) så går satanismen ut på att man ska dyrka sig själv/ vara egoistisk och man agera mer primitiv – göra det man känner för och säga vad man tycker utan att ta hänsyn till andras åstiker (som du). Dom lever också efter “den starkaste överlever”-principen (som typ ditt videoinlägg om ointelligetna människor)

  Vad jag menar med det är att de flesta människor (hela sve samh.) lever ju efter värderingen att man ska hjälpa de svaga (ex skatt, socialism, äldrevård, vård för handikappade, socialbidrag etc.) En satanism skulle aldrig skänka pengar till SOS barnbyar eller liknande. Det känns lite som dina värderingar. 
   

 6. Marcus

  Glöm inte att prova inhemska kulinariska specialiteter, halstrade kackerlackor och sånt 😉
  Skämt åsido, ha det jävligt bra nu!

 7. Aggnshh

  Är du i Sverige nu? ^^
  Och hur började det med att du började resa överallt,
  var det p.g.a skolan, och sånt där knas som var förut, eller något allmänt bara? 🙂
  Kram!

Annons
stats