Tagen av paparazzis | NATTI FROM HELL - VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

NATTI FROM HELL – VÄRLDENS BÄSTA SKÅDIS

Annons

Tagen av paparazzis

20120523_133302
Igår när jag var ute med min älskling var det nån som filmade mig och tog kort. Ehm, man kan faktiskt gå fram till mig och ta närmare bilder, jag bits inte och hahah, jag ãr inte som i mina videor. Sen var det ett gäng andra brudar som skulle citera min
hejdå- världen video och försöka kränka mig. Moget haha. Det roliga är att jag själv var missnöjd med skådespelet i den videon. Men alla gick på det ändå.

Haha ni som såg mig på Gamla stan såg säkert vilken clown jag var. Jag tänker inte avslöja vad kag gjorde så stackars er som inte såg mig.
20120523_144429

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lecter

    Att du “spelade” i din “hej då världen” video är ju sinnesjukt att påstå Natti. Man ser ju att du mår skit, riktiga tårar, och de skakningarna du påvisade i videon i dina händer går inte att fejka utan enormt träning vilket du inte har 😛 . No offense… men det är inte fel att erkänna att du faktiskt var “on the edge” i videon… eller hur?!?

Annons
stats